Algemene voorwaarden

Anka Kado / Algemene voorwaarden

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro, incl. BTW en excl. verzendkosten.

Verzenden
Alle bestellingen binnen Nederland worden door ons verstuurd met PostNL en worden alleen verstuurd als brievenbuspakje of als standaard pakket, zodat uw bestelling altijd traceerbaar is. U kunt uw zending vervolgens volgen via Track & Trace van PostNL.

Tarief Gratis bij besteding meer dan
Envelop post € 3,95 € 100,-
Pakket post € 6,95 € 100,-

Verzenden buiten de EU
Neemt u contact op met onze klantenservice via info@ankakado.nl . Wij rekenen de verzendkosten graag voor u uit.

Bestellingen met een totale waarde van meer dan € 250,- worden naar alle landen verzonden zonder verzendkosten.

Retourneren
Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is de aankoop niet zoals verwacht? Geen probleem! U kunt product (en) binnen 7 dagen na ontvangst van de producten zonder opgave van redenen naar ons retourneren*

U dient dan de bestelde producten in goede en ongebruikte staat , gefrankeerd retour sturen. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. U draagt zelf de kosten voor de  retourzending.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Indien u bij ontvangst ziet dat het product beschadigd is, meld dit dan direct aan door een email te sturen aan info@ankakado.nl. Indien wij een product binnen krijgen welke gebruikt en/of beschadigd is en dit is niet van te voren aangegeven, dan zullen wij deze niet accepteren.

Wij zullen dan de product (en) weer terug sturen. Bij uw bestelling ontvang u een retour formulier. Wilt u het formulier invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Terugbetaling
Nadat u het product heeft retour gestuurd, ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending (Let op: Dit geldt alleen als u de hele bestelling terug stuurt.), binnen zeven dagen terug.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Bescherming van uw persoonlijke gegevens

We hechten groot belang aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. U kunt erop  vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn. Wij houden ons vanzelfsprekend aan de wettelijke bepalingen ter bescherming van persoonlijke gegevens.