Natuurlijke zeep

Anka Kado / Natuurlijke zeep

NATUURLIJKE ZEPEN

Bij 100% natuurlijke zeep worden geen synthetische stoffen toegevoegd en zijn dus niet schadelijk voor de huid en/of het milieu. De basis voor natuurlijke zeep bestaat uit plantaardige oliën en vetten. Deze heeft geen conserveringsmiddelen en de kleur van de zeep is van natuurlijke oorsprong. Wanneer er geur is toegevoegd aan een 100% natuurlijke zeep is deze van etherische oliën.

Een natuurlijke zeep zorgt voor een milde reiniging van de huid. Bij het gebruik van een reinigingsmiddel wordt altijd wel een beetje huidvet weggepoetst. Het voordeel aan natuurlijke zeep is dat deze verzorgende oliën bevat  en voor een terug vettende werking zorgen. Hierdoor is de huid beschermd tegen uitdrogen. Natuurlijke zepen bevatten alleen ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur, zoals: Aloe Vera, curcuma, minerale klei, jasmijn, propolies, arganolie en zwart druivenpitten enz.

Bittim zeep (Pistache Terpentijn olie zeep)   

Bittim zeep werkt goed tegen haaruitval en huidproblemen. Gemaakt van uit olijfolie en pistache terpentijn olie uit de Siirt regio in Turkije. Pistache terpentijn heeft een geneeskrachtige en reinigende eigenschappen. De zeep werkt antiseptisch en helpt tegen eczeem, huid kloven, schimmels en acne.

Traditionele handgemaakte olijfolie zeep met Laurierolie   

De traditionele laurieroliezeep, ook bekend als Aleppo zeep, is zacht en heilzaam voor de gevoelige of geïnfecteerde huid. Deze zeep is rijk aan vitamine E en bevat geen synthetische geur- of kleurstoffen. Laurieroliezeep wordt geproduceerd uit pure olijfolie en 30% laurierbesolie

Zeephouder

Om uw zeep te kunnen laten drogen is een goede zeephouder een `must`, zodat u langer van uw zeep kunt genieten. Zo gaat de zeep langer mee. ANKA verkoopt mooie handgemaakte zeephouder van olijfhout.