Natuurlijke zeep

NATUURLIJKE ZEPEN

Natuurlijke zeep, bevat geen parfum, kleurstoffen of synthetische stoffen.

Bij 100% natuurlijke zeep worden geen synthetische stoffen toegevoegd en zijn dus niet schadelijk voor de huid en/of het milieu. De basis voor natuurlijke zeep bestaat uit plantaardige oliën en vetten. Deze heeft geen conserveringsmiddelen en de kleur van de zeep is van natuurlijke oorsprong. Wanneer er geur is toegevoegd aan een 100% natuurlijke zeep is deze van etherische oliën.

Een natuurlijke zeep zorgt voor een milde reiniging van de huid. Bij het gebruik van een reinigingsmiddel wordt altijd wel een beetje huidvet weggepoetst. Het voordeel aan natuurlijke zeep is dat deze verzorgende oliën bevat  en voor een terug vettende werking zorgen. Hierdoor is de huid beschermd tegen uitdrogen. Natuurlijke zepen bevatten alleen ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur, zoals: aloevera, curcuma, minerale klei, jasmijn, propolies, arganolie en zwart druivenpitten.

Bittim zeep bij ANKA

100% Natuurlijke  Bittim zeep is  de meest efficiënte anti haarverlies zeep uit de geschiedenis. ​Verkregen uit speciale mix van olijfolie en Bittim olie(netelboom, terpentijnboom, Pistacia terebinthus ) uit de Siirt regio in Turkije. De zepen zijn op een traditionele manier gemaakt en perfect voor een gevoelige, droge en beschadigde huid.

Zeephouder

Om uw zeep te kunnen laten drogen is een goede zeephouder een `must`, zodat u langer van uw zeep kunt genieten. Zo gaat de zeep langer mee. ANKA verkoopt mooie handgemaakte zeephouder van olijfhout.